Blog

Kraljica uz “Care4Me Savjetovanje & Psihoterapija”

Februar ćemo započeti baš onako kako treba, sa kafom, i to sa poduzetnicama.

Kao nastavak naših grupnih terapijskih programa o upravljanju vlastitom karijerom u goste nam dolaze tri sjajne žene, poduzetne, hrabre, inspirativne i sjajne u onome što rade. One će sa našim učesnicima podijeliti svoju poduzetničku priču, od administracije i tržišta pa sve do skripta.

*Sabina Krivdić, po struci lektorica BHS jezika, jedno vrijeme novinarka, a danas vlasnica craft destilerije za proizvodnju rakije i likera “Kraljica”, te proizvoda od meda “Medna apoteka”.

*Lejla Selimović, diplomirana pravnica koja je opštinske šaltere zamijenila zanatskom radionicom i starim namještajem od kojeg čini čuda. Njen smisao za estetiku je osim u njenim radovima vidljiv i u svakoj fotografiji koja ih na specifičan način prezentuje.

*Ilda Berberović, studentica produkt dizajna na ALU, koja živi vizuelno i svojim klijentima pomaže da njihov brend na najbolji način komunicira svoju viziju. Osim kreiranja logotipa i vizuala, te fotografisanja evenata, nama je pomogla da i prostor u kojem radimo bude naš, autentičan. U procesu je stvaranja nečeg novog, a o tome ćemo na kafi.

Tri djevojke i žene, tri generacije i tri sjajne hrabre priče.

Kako izgleda prevazilazak unutarnjih vlastitih barijera?

1. februar, 14:00.

Sabina Krivdić
Lejla Selimovic
Ilda Berberović

(Care4Me Savjetovanje & Psihoterapija)